Top

Tibetaans Zilveren oorbellen

Tibetaans Zilveren oorbellen zijn oorbellen met daaraan tibetaans zilveren bedels.
Er is veel in mogelijk! 
Mocht u een andere bedel zoeken, dan verzoek ik u contact met mij op te nemen. Ik zal dan voor u kijken wat de mogelijkheden zijn. Hou dan wel rekening met een langere levertijd.


Uw verzoek of vragen kunt u sturen aan: info@trendygoodies.nl


De oorbellen worden per paar verkocht, de prijs is per paar!

Angel 1 Oorbellen
Angel 1 Oorbellen

"Angel 1" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 19mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,95
Brauchiosaurus Oorbellen
Brauchiosaurus Oorbellen

"Brachiosaurus" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 17mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,75
Cavia Oorbellen
Cavia Oorbellen

"Cavia" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 19mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,95
Cupcake Oorbellen
Cupcake Oorbellen

"Cupcake" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 20mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,75
Drumstel Oorbellen
Drumstel Oorbellen

"Drumstel" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 18mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde van de ronding. Dit is dus zonder haakje. 

€ 3,50
Fairy Oorbellen
Fairy Oorbellen

"Fairy" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 21mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Fishbone Oorbellen
Fishbone Oorbellen

"Fishbone" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 18mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde van de staart. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Goudvis Oorbellen
Goudvis Oorbellen

"Goudvis" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 18mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Heksenhoed Halloween Oorbellen
Heksenhoed Halloween Oorbellen

"Heksenhoed" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 17mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Hoefijzer Oorbellen
Hoefijzer Oorbellen

"Hoefijzer" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 15mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Hondjes 3D Oorbellen
Hondjes 3D Oorbellen

"Hondjes 3D" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 10mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
I Love My Cat Oorbellen
I Love My Cat Oorbellen

"I Love My Cat" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 15mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,95
IJsjes Oorbellen
IJsjes Oorbellen

"IJsjes" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 21mm, dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Jesus Oorbellen
Jesus Oorbellen

"Jesus" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 18mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,95
Kleine Heks Halloween Oorbellen
Kleine Heks Halloween Oorbellen

"Kleine Heks Halloween" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 16mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Konijn Oorbellen
Konijn Oorbellen

"Konijn" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 14mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50
Kurketrekker Oorbellen
Kurketrekker Oorbellen

"Kurketrekker" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 21mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,95
Mixer Oorbellen
Mixer Oorbellen

"Mixer" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 16mm, dit is dus zonder haakje.

€ 2,75
Molen Oorbellen
Molen Oorbellen

"Molen" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 18mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde van de ronding. Dit is dus zonder haakje. De wieken van de molen kunnen draaien.

€ 3,50
Muzieksleutel Oorbellen
Muzieksleutel Oorbellen

"Muzieksleutel" oorbellen bestaan uit bedels gemaakt van Tibetaans zilver met daaraan een oorbelhaakje. De lengte van de bedel is ± 20mm, gemeten vanaf het oogje tot aan het einde. Dit is dus zonder haakje.

€ 2,50