Top

Verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland

Gewicht          tot 50g                             100g                                 250g                                 2kg
NL    € 1,74  € 2,61  € 3,48    € 4,35

 

 

Voor brievenbuspost tot 2 kilo zijn de verzendkosten
€ 4,35.
 

Pakjes die zwaarder zijn (tot en met 10kg) of niet door de brievenbus passen worden verzonden volgens Post NL pakketkosten deze bedraagt € 6,95 (Onverzekerd).  

LET OP !!!!!!


In verband met een technische onvolkomenheid, kan het in een enkel geval voorkomen dat de verzendkosten die in rekening worden gebracht, afwijken van de werkelijk te betalen verzendkosten. Wij stellen u hiervan dan op de hoogte. Indien de kosten lager uitvallen, maken wij het verschil per direct aan u over. Indien de kosten hoger uitvallen zullen wij u vragen het verschil alsnog te voldoen. U heeft dan uiteraard ook de keuze om de bestelling te annuleren. Wij doen ons best om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Alle artikelen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden, het risico van verzending is altijd voor de koper. Het pakketje wordt door mij aangeboden bij Post.NL die uw bestelling thuis zal afleveren.