Bezorging en levertijd

Verzendkosten

Al onze producten worden verzonden via PostNL en hierbij zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. Wij hanteren een minimale orderbestelling van 5 euro. Boven 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

Alle artikelen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden, het risico van verzending is altijd voor de koper. Het pakketje wordt door Trendy Goodies aangeboden bij Post.NL, die zal uw bestelling thuis afleveren.

De koper dient zelf bij aankomst van de bestelling deze te controleren op juistheid, schade en onvolkomenheden. Mocht er onverhoopt toch iets niet juist zijn dient de koper dit direct kenbaar te maken via info@trendygoodies.nl.

Bezorging

Bij Trendy Goodies verzenden wij via PostNL, DPD of DHL voor de bezorging van je bestelling.

Zodra wij je bestelling versturen, ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling wordt verstuurd.

Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de pakketdienst een tweede poging doen om het pakket alsnog te bezorgen. Daarna zal de pakketdienst het pakket bij een dichtstbijzijnde depot afleveren. De bestelling blijft maximaal drie dagen op het depot liggen. Wordt de bestelling niet afgehaald, dan wordt deze teruggestuurd naar Trendy Goodies.

Rembours
Wij kunnen je bestelling ook door PostNL,DPD of DHL laten afleveren onder rembours. Leveren onder rembours houdt in dat je op het moment van de levering contant betaalt bij de deur aan de postbode. Je dient altijd te tekenen voor ontvangst. Vanwege de extra administratieve kosten rekenen wij voor een rembourslevering €15,00. Levering onder rembours is alleen mogelijk in Nederland en niet mogelijk voor alle andere landen.

Levertijd

De levertijd van voorradige producten, die verstuurd worden via Post NL,DPD of DHL bedraagt 5 werkdag na ontvangst van betaling.

Tijdens feestdagen verwerken en versturen wij geen bestellingen.